SrbijaSpace

Apartmani u Beogradu na dan

Nekretnine
31
Jul

Apartmani u Beogradu na dan

Objavljeno 31/Jul/2014, SrbijaSpace

Potražnja apartmana na dan u BeograduApartmani na dan u Beogradu su postali veoma popularni u poslednje vreme. Brz i dinamičan život donosi i promene u načinu putovanja i odsedanja. Moderni čovek nema previše vremena na raspolaganju, njegovo vreme je dragoceno, tempo je takov da se on zadržava u nekom mestu na nekoliko sati, možda na jedan dan, obavi to zbog čega je došao i ide dalje. Takvi ljudi nemaju vremena ni živaca za hotele, hostele i sl. gde je po pravilu gužva i gde se dragoceno vreme uludo troši.Osim poslovnih ljudi, ove apartmane za kraći boravak traže i studenti koji dolaze zbog polaganja ispita, naši "gasterbajteri" koji prolaze kroz Beograd na putu za svoj zavičaj, turisti koji hoće da pogledaju neki koncert, romantični ljubavnici i sl.Kakve apartmane može da ponudi Beograd?Beograd kao megalopolis i važan regionalni centar u ovom delu Balkana i Evrope, u kom dolaze brojni posetioci iz zemlje i iz inostranstva, pored hotela i hostela nudi i apartmane kao vrstu smeštaja. Obično su to stanovi koji su preuređeni i renovirani kako bi mogi da izađu u susret potražnji. Izdaju se sledeće kategorije:
  • sobe,

  • jednosobni (tz. studija), 

  • dvosobni, 

  • trosobni i veći stanovi. Ovi stanovi treba da imaju izvesne standarde. Očekuje se da svaki apartman bude opremljen za boravak, da bude čist, da ima toalet sa čistim peškirima i sredstvima za higijenu,kao i kuhinju sa svim što je potrebno za spremanje i konzumiranje hrane (frižeider, šporet, pribor za jelo). Prateći moderne zahteve, TV, telefonska i brza internet veza se podrazumeva.Apartmani u BeograduCene apartmana Cene apartmana za dan u Beogradu su različite i zavise od:
  • lokacije,

  • kvaliteta,

  • veličine i

  • stepena opremljenosti.Lokacija je najvažniji faktor koji utiče na cenu. Najtraženiji su oni u centru grada tako da se tamo jednosobni apartmani kreću od 35 evra do 45 evra, strogi centar oko poznatog šetališta na ul. Knez Mihajlovoj ide i do 50-55 evra. Za dvosobne apartmane u Centru mora se izdvojiti od 50 evra do 70 pa i više.

Trosobni i veći apartmani su naravno još skuplji, oni se kreću od 65 pa do 90-100 evra.

Novi Beograd drži slične cene, verovatno zato što su tamo sedišta važnih banki i kompanija, pa je potražnja velika kod poslovnih ljudi.Kako se udaljavamo od centra cene padaju, tako da na Vračaru i Voždovcu cene su manje za 5-10 evra, Rakovica, Žarkovo, Konjarnik  itd. još niže. Ali i ponuda je daleko skromnija. Naravno, cena se može u neposrednom kontaktu sa vlasnicima i agencijama koje posreduju, ispregovarati i korigovati.Umesto zaključkaZnačaj apartmana za kraći boravak za turističku ponudu Beograda će samo da raste. Potražnja je vrlo izražena, popularni su kod posetilaca grada, a i vlasnici mnogobrojnih stanova po Beogradu nalaze svoj interes pošto mogu da zarade neki dinar sa strane i da oplode svoju investiciju. Ne kaže se u turističkoj industriji bez razloga da je najskupli krevet - prazan krevet.


SrbijaSpace
SrbijaSpace

Od 2007. godine pa do danas, naš pristup se nije promenio. Pošteno i kvalitetno.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

PRETRAGA PO #ID

#ID nekretnine

Plac zlatibor

Top nekretnine

Sve top nekretnine
Nekretnine
59,500 €
Prodaja / Zastupnik
SOLIS nekretnine
52 m2
Nekretnine
52,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine
51 m2
Nekretnine
150,000 €
Prodaja / Zastupnik
Galerija nekretnine
72 m2
Nekretnine
NOVI SAD
NOVI SAD

Poslovni prostor
165,600 €
Prodaja / Zastupnik
OXO CAPITAL d.o.o
144 m2
Nekretnine
128,911 €
Prodaja / Zastupnik
Eleven
62 m2
Nekretnine
78,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine Autokomanda
106 m2
Nekretnine
128,000 €
Prodaja / Zastupnik
DIVIS nekretnine
76 m2

LIFE HOUSE NEKRETNINE
Milox nekretnine
IN-EL
Faunder nekretnine
Agencija Momčilović 011
Vesta nekretnine
Gigant nekretnine
Cilj nekretnine
Eurostan nekretnine