SrbijaSpace

Agencija za nekretnine

Ibis-Astra Beograd    


Broj u Registru posrednika: 536

Broj pregleda stranice od 19. maja 2023: 1138


O oglašivaču


Agencija IBIS – ASTRA nekretnine osnovana je 1995. godine u Beogradu. Osnivač i vlasnik je Radmila Vidosavljević. Agencija je registrovana kao specijalizovana agencija u posredovanju  za izdavanje stanova, izdavanje poslovnog prostora i izdavanje kuća na teritoriji Beograda.  Od 1999. godine nalazimo se na adresi Majke Jevrosime.

U svom višegodišnjem radu uz naše posredovanje, izdavanje stanova realizovale su brojne ambasade, predstavništva, domaće i strane kompanije, sportski klubovi i savezi, kao i istaknuti pojedinci iz sportskog, političkog i javnog života ….. Naš princip rada je da svakom klijentu  omogućimo da pronađe sebi idealan prostor u skladu sa željama i mogućnostima.

Agencijski brojevi telefona klijentima su na raspolaganju radnim danima od 10 – 20h i subotom od 10 – 18h, dok sastanke u nasoj kancelariji mozete zakazati u terminima od 18 – 20h.

Diskrecija klijenata i podataka ostavljenih u agenciji je zagarantovana. Sve ponude za izdavanje stanova, izdavanje poslovnog prostora i izdavanje kuća dobili smo direktno od vlasnika ( ili njihovih ovlašćenih zastupnika). Takođe, agencija radi i procenu vrednosti nepokretnosti pri izdavanju nekretnina, kao i izdradu ugovora o zakupu bez posredovanja.

Agencija svoje usluge za izdavanje stanova naplaćuje isključivo po obavljenom poslu, prilikom sklapanja Predugovora ili Ugovora o zakupu  u iznosu 50% na dogovorenu mesečnu kiriju.

Na sajtu agencije IBIS – ASTRA nekretnine dnevno možete da se informišete o najnovijim ponudama za izdavanje stanova, izdavanje poslovnog prostora i izdavanje kuća.

Za svaki vid saradnje i dogovora, stojimo na raspolaganju

 

Kazu da je najveci vid laskanja – kopiranje.

Iz tog razloga kao registrovana agencija, mozemo da kazemo da smo delom ponosni na to, sto su kolege prepoznale kvalitet naseg rada, pa shodno tome uzeli i delove naseg imena u svojoj registraciji.

Naš tim sačinjen je od iskusnih i mladih agenata koji imaju položen stručni ispit i samim tim su kopetentni da doneose odluke, rade i savetuju u ni malo lakom poslu agenta nekpokretnosti.

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi
Ibis-Astra
Ibis-Astra
Oglasa: 10
Oglasi ove agencije:


STANOVI NOVI SAD

Stanovi Novi Sad

Oglasi agencije Ibis-Astra
90 m2


164 m2