SrbijaSpace

Agencija za nekretnine

Gigant nekretnine Beograd    


Broj u Registru posrednika: 44

Broj pregleda stranice od 19. maja 2023: 1296


O oglašivaču


GIGANT NEKRETNINE je agencija za prodaju i izdavanje stanova sa dugom tradicijom uspešnog poslovanja. Agencija GIGANT NEKRETNINE je osnovana u Beogradu 1998. godine i u međuvremenu je izrasla u jednu od vodećih agencija za nekretnine na ovim prostorima.

Osnovna delatnost agencije je posredovanje u prometu svih vrsta nepokretnosti uključujući stanove, kuće, poslovne prostore, placeve i garaže.

Agencija GIGANT NEKRETNINE je upisana u registar posrednika u prodaji nekretnina pod brojem 044, a svi naši agenti imaju položen stručni ispit i upisani su u registar posrednika Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, što garantuje kvalitet, olakšava kupovinu, prodaju, najam ili izdavanje nekretnina i štedi Vaše vreme i novac.

Podrazumeva se da je naše poslovanje u potpunosti prilagođeno zakonu o prometu i zakupu nepokretnosti.

Donošenje odluke o kupovini, prodaji, najmu ili izdavanju nepokretnosti predstavlja jedan od najznačajnijih koraka u životu svakog pojedinca. Upravo se na toj činjenici i zasniva naš rad i stoga se trudimo da radimo u Vašu korist i na obostrano zadovoljstvo.Svi strahovi i dileme koje imate pri realizaciji kupovine ili prodaje nepokretnosti biće otklonjeni angažovanjem profesionalnog tima zaposlenih u preduzeću GIGANT NEKRETNINE. Razgovarajte sa nama o Vašim potrebama i željama i mi ćemo Vam predložiti najbolje rešenje i asistirati tokom celokupnog procesa.

Prodavcima i zakupodavcima obezbeđujemo profesionalno oglašavanje i prezentaciju nekretnine uz pripremu stručne dokumentacije neophodne za zaključenje prodaje ili zakupa.

Kupcima i zakupcima garantujemo profesionalan i stručan pristup pri odabiru nekretnine na tržištu i pravnu pomoć pri kupovini ili najmu.

Profesionalni tim zaposlenih u preduzeću GIGANT NEKRETNINE Vam stoji na raspolaganju ako je potrebno:

 • Da dođemo kod Vas ili Vas primimo u svojim prostorijama i pružimo stručan savet kako najbrže realizovati prodaju, kupovinu, izdavanje ili najam
 • Da procenimo vrednost Vaše nekretnine
 • Da oglasimo nekretninu u dnevnoj štampi, na internetu,sajtu i drugim relevantnim oglasnicima
 • Da dovedemo potencijalnog kupca ili zakupca u najkraćem roku
 • Da pregovaramo profesionalno u Vaše ime
 • Da pronađemo za Vas adekvatnu nepokretnost, poštujući Vaše želje i potrebe
 • Da Vam prezentujemo bazu podataka svih nekretnina na tržištu i razgledanje istih
 • Da Vam damo savete za podizanje stambenog kredita i pružimo pomoć pri realizaciji. Agencija GIGANT NEKRETNINE sarađuje sa vodećim poslovnim bankama u zemlji. (Eurobanka, Vojvodjanska...)


Sedište firme se nalazi u Krunskoj ulici br. 38, u jednoj od najlepših ulica u centralnoj Beogradskoj opštini Vračar. Prostor veličine 200m2 pruža idealne uslove za prijem klijenata i odličnu atmosferu za rad zaposlenih. Kvalitet našeg rada merimo velikim brojem zadovoljnih klijenata.

Dozvolite našoj firmi i njenim iskusnim agentima da Vas podrže u važnoj životnoj finansijskoj odluci kupoprodaje ili najma nekretnine.

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi
Gigant nekretnine
  Gigant nekretnine
  Oglasa: 30
  Oglasi ove agencije:


  STANOVI NOVI SAD

  Stanovi Novi Sad

  Oglasi agencije Gigant nekretnine

  
  Beograd
  Centar
  Kuća
  300,000 €
  
  
  
  11 m2