SrbijaSpace

Agencija za nekretnine

Lider Nekretnine Novi Sad    


Broj u Registru posrednika: 229

Broj pregleda stranice od 19. maja 2023: 356


O oglašivaču


O NAMA


Agencija "LIDER" bavi se posredovanjem u kupoprodaji i zakupu nepokretnosti na teritoriji grada Novog Sada i okoline. Takođe pružamo usluge procene tržišne vrednosti nepokretnosti, kao i usluge konsaltinga iz domena tržišta nepokretnosti, imovinskog prava i zakonske regulative, za sva pravna i fizička lica. Ove usluge su besplatne za sve naše klijente i obavezno predhode svakom poslu započetom preko naše agencije. Agencija sa uspehom posluje od 1997. godine, a za svoj najveći uspeh smatramo postojanje više od hiljadu zadovoljnih klijenata, pre svega iz Novog Sada, Vojvodine, Srbije i ostalih republika bivše Jugoslavije, kao i naših ljudi iz inostranstva, kojima je ovakav vid prezentacije naše ponude na internetu svakako i najzanimljiviji. U NAŠOJ PONUDI SU:

  • stanovi u novogradnji
  • stanovi iz kompenzacije
  • sekundarni stanovi na svim lokacijama
  • porodične kuće, u gradu i okolini
  • placevi za individualnu i kolektivnu gradnju, poslovni prostor, lokali ...


DOBRA INVESTICIJA

Svuda u svetu, pa i kod nas, najsigurnije i najpametnije uložen novac je novac uložen u nekretnine. Da biste nakon urađenog posla imali miran san, ukažite poverenje iskusnim profesionalcima, LIDERima prodaje nekretnina.


SIGURNOST PRE SVEGA


U današnje vreme prodati, a pogotovo kupiti nekretninu, veoma je delikatan a ponekad i vrlo rizičan posao. Dugogodišnje iskustvo, profesionalan i diskretan pristup naših agenata svakom klijentu, omogućiće Vam da sa uspehom započnete i završite svaki posao. Agencija "LIDER" nalazi se u samom centru Novog Sada, u neposrednoj blizini Futoške pijace, na Bulevaru oslobodjenja 76A. Možete nam pisati direktno na email ili koristeći formu za kontakt na sajtu, takođe nas možete kontaktirati putem Skype servisa. Mi znamo i volimo svoj posao!

 

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi
Lider Nekretnine
Lider Nekretnine
Oglasa: 17
Oglasi ove agencije:


STANOVI NOVI SAD

Stanovi Novi Sad

Oglasi agencije Lider Nekretnine




NOVI SAD
CENTAR
Stan
202,000 €

NOVI SAD
SAJAM
Stan
164,800 €


NOVI SAD
SAJAM
Stan
349,000 €

NOVI SAD
TELEP
Stan
279,000 €

NOVI SAD
CENTAR
Stan
339,000 €

553 m2


605 m2



446 m2

2586 m2