SrbijaSpace

Agencija za nekretnine

Radošević nekretnine Beograd    


Broj u Registru posrednika: 296

Broj pregleda stranice od 19. maja 2023: 1303


O oglašivaču


O nama


Nekretnine su vlasništvo bilo privatno bilo državno. Nekretnine su fizička imovina koja ima potencijal da stvara prihod i profit u dužem vremenskom periodu. One retko ostvaruju negativan prihod. nekretnine su prostor neophodan za egzistenciju. U nekretninama se krije najveće nacionalno blago.


Koja je uloga nekretnina?


• eliminišu uticaj inflacije
• obezbedjuju brz povraćaj ulaganja
• imaju povlašćen poreski tretman
• predstavljaju opipljivo vlaništvo


Šta obuhvata tržište nekretnina?


Tržište nekretnina predstavlja trgovinu nekretninama i veoma je kompleksno. U cilju prodavaca i kupaca nekretnina, poželjno je angažovati posrednika koji su stručni, pouzdani i efikasni i koji će doprineti da svi u procesu ostvare (zadovolje) svoje ciljeve...

Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. je osnovano 2007.godine. Ima svoje dve poslovnice u Beogradu. Jedna poslovnica je na Banovom brdu u ulici Požeška broj 130 gde je i sedište firme. Druga poslovnica je u centru u ulici Bulevar oslobođenja broj 53. Pored posredovanja privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. se bavi i drugim poslovima vezanim za kupoprodaju nepokretnosti: sastavljanje kupoprodajnih predugovora i Ugovora, overa kupoprodajnih predugovora i Ugovora kod notara i praćenje kompletnog procesa kupoprodaje nepokretnosti do ulaska kupca u posed.

Nakon overe kupoprodajnog ugovora kod notara agenti privrednog društva RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. Beograd, odlaze sa klijentima u banku gde se vrši transfer to jest isplata kupoprodajne cene sa računa kupca na račun prodavca. Posle završene primopredaje nepokretnosti agenti sa kupcima odlaze u nadležne službe : JKP Infostan, EDB Beograd, Telekom Srbija AD, pojedine službe kablovske televizije koje odaberu kupci gde zasnivaju svoja pretplatnička ili druga prava i sklapaju ugovore u tim nadležnim službama.

Popunjavanje poreskih prijava, kompletiranje dokumentacije i odlazak sa klijentima u Poresku upravu, predavanje te dokumentacije radi regulisanja poreza na prenos apsolutnih prava, poreza na nasledje, poreza na kapitalnu dobit kao i poreza na imovinu je u opisu radnog mesta agenta Privrednog društva RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o.

Osim ovoga u dogovoru sa klijentima predajemo i dokumentaciju kupljenih nepokretnosti za upis u Republičkom geodetskom zavodu, Službi za katastar nepokretnosti (Čukarica, Rakovica , Stari Grad, Savski Venac, Voždovac, Grocka i dr). Privredno društvo RADOŠEVIC NEKRETNINE d.o.o. ima angažovane advokate koji su specijalizovani za ovu vrstu poslova, pa je time klijentima obezbedjena puna pravna sigurnost.

Pružiće Vam usluge prilikom pribavljanja gradjevinske dozvole, kod cepanja parcela, uvida u plan, akta o uslovima gradnje, kod izrade urbanističkih uslova, kod upisa u Katastar nepokretnosti, legalizacije objekata, poreskih oslobadjanja i olakšica. Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. besplatno vrši procenu svih nepokretnosti i omogućava Vam da posao kupoprodaje obavite najbrže, najsigurnije, najjeftinije i uz potpunu diskreciju. Imamo odličnu saradnju sa bankama i bezbedno vršimo transfer i prebacivanje novca sa računa kupca na račun prodavca.

Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. je član Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije u okviru Privredne komore Srbije. Trenutno Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. ima deset licenciranih agenata koji su prijavljeni u radni odnos. Od trenutka angažovanja Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o.preuzima ulogu supervizora nad celokupnim poslom. Pozovite nas i ukažite nam poverenje, rado ćemo se odazvati Vašem pozivu! Redni broj u Registru posrednika 296

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi
Radošević nekretnine
Oglasa: 59
Oglasi ove agencije:


STANOVI NOVI SAD

Stanovi Novi Sad

Oglasi agencije Radošević nekretnine