SrbijaSpace

Radošević nekretnine Autokomanda Beograd    


Broj u Registru posrednika: 296

O oglašivaču


Nekretnine su vlasništvo, bilo privatno, bilo državno.

Nekretnine su fizička imovina, koja ima potencijal da stvara prihod i profit u dužem vremenskom periodu i retko kad ostvaruju negativan prihod. One su prostor neophodan za egzistenciju. U nekretninama se krije najveće nacionalno blago.

Koja je uloga nekretnina?

• eliminišu uticaj inflacije

• obezbedjuju brz povraćaj ulaganja

• imaju povlašćen poreski tretman

• predstavljaju opipljivo vlasništvo

Šta obuhvata tržište nekretnina?

Tržište nekretnina predstavlja trgovinu nekretninama i veoma je kompleksno. U interesu  i prodavaca i kupaca nekretnina poželjno je angažovati posrednika, stručnog, pouzdanog i efikasnog, koji će doprineti da svi u procesu kupoprodaje ostvare (zadovolje) svoje ciljeve...

Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. je osnovano 2007. godine. Ima svoje dve poslovnice u Beogradu. Jedna poslovnica je na Banovom brdu, u ulici Požeška broj 130, gde je i sedište firme. Druga poslovnica je u centru grada, u ulici Bulevar oslobođenja broj 53.

Pored posredovanja, privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. se bavi i drugim poslovima vezanim za kupoprodaju nepokretnosti: sastavljanje kupoprodajnih predugovora i ugovora, overa kupoprodajnih predugovora i ugovora kod javnog beležnika (notara) i praćenje kompletnog procesa kupoprodaje nepokretnosti, do ulaska kupca u posed. Nakon overe kupoprodajnog ugovora kod javnog beležnika (notara), agenti privrednog društva RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. Beograd odlaze sa klijentima u banku, gde se vrši transfer novca, to jest isplata kupoprodajne cene sa računa kupca na račun prodavca. Posle završene primopredaje nepokretnosti, agenti sa kupcima odlaze u nadležne službe: JKP Infostan, EDB Beograd, Telekom Srbija AD, pojedine službe operatera kablovske televizije, koje odaberu kupci, gde zasnivaju svoja pretplatnička ili druga prava i sklapaju ugovore u tim nadležnim službama. Popunjavanje poreskih prijava, kompletiranje dokumentacije i odlazak sa klijentima u Poresku upravu, predavanje te dokumentacije radi regulisanja poreza na prenos apsolutnih prava, poreza na nasledje, poreza na kapitalnu dobit, kao i poreza na imovinu, jeste u opisu radnog mesta agenta Privrednog društva RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. Osim ovoga, u dogovoru sa klijentima predajemo i dokumentaciju kupljenih nepokretnosti za upis u Republički geodetski zavod, Službu za katastar nepokretnosti (Čukarica, Rakovica , Stari grad, Savski venac, Voždovac, Grocka i dr). 

Privredno društvo RADOŠEVIC NEKRETNINE d.o.o.ima angažovane advokate, koji su specijalizovani za ovu vrstu poslova, pa je klijentima time obezbedjena puna pravna sigurnost. 

Pružiće Vam usluge prilikom pribavljanja gradjevinske dozvole, cepanja parcela, uvida u plan, akta o uslovima gradnje, kod izrade urbanističkih uslova, kod upisa u Katastar nepokretnosti, legalizacije objekata, poreskih oslobadjanja i olakšica. Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. besplatno vrši procenu svih nepokretnosti i omogućava Vam da posao kupoprodaje obavite najbrže, najsigurnije, najjeftinije i uz potpunu diskreciju. Imamo odličnu saradnju sa bankama i bezbedno vršimo transfer (prebacivanje) novca sa računa kupca na račun prodavca. 

Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. je član Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije u okviru Privredne komore Srbije. 

Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. trenutno ima deset licenciranih agenata, koji su prijavljeni u radni odnos. Od trenutka angažovanja, Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. preuzima ulogu supervizora nad celokupnim procesom kupoprodaje. 

Pozovite nas i ukažite nam poverenje, rado ćemo se odazvati Vašem pozivu! 

Redni broj u Registru posrednika 296.


Radošević nekretnine Autokomanda
Radošević nekretnine Autokomanda
Oglasa: 136
  • Dr. Milutina Ivkovića 2, Beograd
  • 011/264-7474
  • 063/623-484
Oglasi ove agencije:

SLANJE MEJLA AGENCIJI


Unesite kod sa slike
Osveži sliku ovde


Imate iskustva sa oglašivačem Radošević nekretnine Autokomanda? Pošaljite nam na imejl vaše iskustvo i ocenu ovog oglašivača od 1 do 10 na office@srbijaspace.com

PRETRAGA PO #ID

#ID nekretnine

STANOVI NOVI SAD

Stanovi Novi Sad

Poslednje nekretnine ove agencije

Sve top nekretnine
310,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine Autokomanda
2601 m2
73,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine Autokomanda
61 m2
129,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine Autokomanda
86 m2
65,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine Autokomanda
43 m2
190 €
Izdavanje / Zastupnik
Radošević nekretnine Autokomanda
38 m2
45,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine Autokomanda
38 m2

Gigant nekretnine
Eurostan nekretnine
Agencija Momčilović 011
Milox nekretnine
IN-EL
SMB nekretnine
LIFE HOUSE NEKRETNINE
Cilj nekretnine