SrbijaSpace

Agencija za nekretnine

As Pro Nekretnine doo Beograd    


Broj u Registru posrednika: 1305

Broj pregleda stranice od 19. maja 2023: 291


O oglašivaču


Agenciju AS PRO NEKRETNINE čini iskusan tim profesionalaca u posredovanju, koji razumeju jedinstven način razmišljanja klijenata koji prodaju ili traže karakteristične nepokretnosti.

Mi smo i više od toga. Mi smo istinski deo zajednice – Vaši prijatelji, komšije, kolege. Kupujemo, večeramo i šetamo ulicama ovog grada. Šaljemo decu u lokalne škole i uživamo u svemu što naš grad nudi. Takodje smo stručnjaci iz komšiluka koji žive i rade iz ljubavi prema domu. A za nas je dom ovde – u našoj kancelariji, u našem gradu, u našem dvorištu. Strast koju imamo doživljavajući promene i rast našeg grada je ono što našu profesiju čini izuzetno uzbudljivom.

Stanovi, kuće, poslovni prostori ne bi značili ništa bez ljudi koji u njima borave. To bi bila samo gomila cigli i gradjevisnkog materijala. Zadovoljni klijenti, njihovi korisnici, su naš cilj!

Bez obzira da li kupujete, prodajete, iznajmljujete ili izdajete, tim u našoj kancelariji je tu za Vas. Mi ćemo biti Vaš savetnik, pregovarač i marljivo ćemo raditi za Vas na svakom koraku Vašeg putovanja ka novom domu. Vodićemo Vas kroz proces i biti potpuno otvoreni i transparentni o tome šta možete očekivati na svakom koraku.

Poštujemo posao i radujemo se stvaranju velike reputacije za generacije koje dolaze!


As Pro Nekretnine doo
  As Pro Nekretnine doo
  Oglasa: 461
  Oglasi ove agencije:


  STANOVI NOVI SAD

  Stanovi Novi Sad

  Oglasi agencije As Pro Nekretnine doo

  
  
  
  
  
  
  
  Beograd
  Vračar
  Stan
  235,000 €
  
  
  
  
  200 m2