SrbijaSpace

Agencija za nekretnine

FORMA TIM D.O.O. Beograd    


Broj u Registru posrednika: 753

Broj pregleda stranice od 19. maja 2023: 569


O oglašivaču


Agencija ”Forma Tim” je osnovana 2016. god. Sedište firme se nalazi na Starom Gradu, u ulici Prizrenska br. 4. Agencija je upisana u registar posrednika pod rednim brojem 753.

Savremen prostor u samom centru grada na Terazijama, pruža odlične uslove kako za rad zaposlenima, tako za laku komunikaciju i prijatnu atmosferu za gostoprimstvo klijentima.

Osnovna delatnost je posredovanje u prometu i zakupu svih vrsta nepokretnosti. Svoj posao obavljamo svesno i stručno, a sve u funkciji zaštite interesa svih klijenata i pružanja pune pravne sigurnosti i diskrecije.

Naš tim čine profesionalno obučeni, licencirani agenti, koji su spremni da profesionalno i efikasno odgovore u najkraćem mogućem roku, na svaki postavljeni zadatak. Od svog osnivanja Forma Tim konstantno nastoji da unapredi nivo i vrste usluga koje pružama svojim klijentima.

Smatramo da je od suštinskog značaja da našim klijentima budemo lako dostupni i pomognemo im u ostvarenju njihovih zamisli. Sa tom namerom, razvili smo sistem rada i usluga koji pruža korisniku mogućnost da na jednom mestu završi sve u vezi sa kupoprodajnim aktivnostima.

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi
FORMA TIM D.O.O.
  FORMA TIM D.O.O.
  Oglasa: 10
  Oglasi ove agencije:


  STANOVI NOVI SAD

  Stanovi Novi Sad

  Oglasi agencije FORMA TIM D.O.O.

  
  
  420 m2
  
  
  
  
  60 m2
  
  
  
  
  72 m2