SrbijaSpace

Agencija za nekretnine

Eurostan nekretnine Beograd    


Broj u Registru posrednika: 13

Broj pregleda stranice od 19. maja 2023: 190


O oglašivaču


O nama

Preduzeće Eurostan je osnovano 1990. godine, a u oblasti nekretnina je aktivno od 2002. godine.

Naša osnovna delatnost je kupoprodaja nepokretnosti u Beogradu, a tokom vremena smo svoje poslovanje proširili i na izdavanje stanova, lokala, kao i na prodaju zemljišta, industrijskih i privrednih objekata na teritoriji Srbije.

Od svog osnivanja, Eurostan konstantno nastoji da unapredi nivo i vrste usluga koje pruža svojim klijentima. Smatramo da je od suštinskog značaja da našim klijentima budemo lako dostupni i pomognemo im u ostvarivanju njihovih zamisli. Sa tom željom, razvili smo sistem rada i usluga koji pruža korisniku mogućnost da na jednom mestu završi sve u vezi sa kupoprodajnim aktivnostima. Zahvaljujući našem stručnom kadru, temeljnoj proveri dokumentacije, pravnoj kontroli, kvalitetnim ugovorima, reklamiranju u relevantnim časopisima i na internet portalima, Eurostan je zadobio poverenje svojih klijenta čiji broj iz dana u dan raste.

Eurostan je preduzeće sa stručnim kadrom licenciranih agenata, koji konstantno rade na svom usavršavanju i koji Vam mogu pružiti kompletnu stručnu i pravnu podršku. Preduzeće je upisano u Registar posrednika pod rednim brojem 013.

Kako bi Vam bili još dostupniji, osim našeg prostora u centru grada Ulica Milutina Bojića, dostupni smo Vam i na sledećim lokacijama:

- Eurostan Ada na Čukaričkoj padini u Radničkoj ulici

- Eurostan Slavija u Makenzijevoj ulici

- Eurostan Vidikovac na Vidikovačkom vencu i

- Eurostan Arena na Novom Beogradu.


Namera nam je da nastavimo da unapređujemo naše poslovanje i da u narednih par godina pokrijemo teritoriju čitavog grada i Srbije.


Eurostan nekretnine
Eurostan nekretnine
Oglasa: 0
Oglasi ove agencije:


STANOVI NOVI SAD

Stanovi Novi Sad