SrbijaSpace

Agencija za nekretnine

Galerija nekretnine Beograd    


Broj u Registru posrednika: 639

Broj pregleda stranice od 19. maja 2023: 462


O oglašivaču


O nama- proverite zašto smo galerija dobrih nekretnina

 

Kompanija Galerija nekretnine doo iz Beograda apsolutni je predvodnik novog talasa firmi koje se poslovima posredovanja u prometu nepokretnosti  bave na inovativan način uvodeći profesionalne standarde u način prezentacije nepokretnosti do sada neviđen na domaćem tržištu. Tim naših programera i stručnjaka iz različitih oblasti zaslužan je za vrhunska tehnološka rešenja u predstavljanju nepokretnosti a koja podrazumevaju kvalitetan i precizan opis objekata sa svim relevantnim podatcima, kvalitetne fotografije, skice, virtualne 3D ture, video zapise i interaktivne mape unutrašnjosti prostora tako da klijent i pre izlaska na teren ima na raspolaganju sve bitne elemente enterijera što mu umnogome olakšava i štedi vreme pri donošenju odluka.

 Kompletnu pravnu sigurnost našim poslovnim partnerima i saradnicima garantuje naše višedecinijsko iskustvo u poslovima posredovanja, tim naših advokata specijalizovanih za poslove u oblasti prometa nepokretnosti, savršena saradnja sa katastrom nepokretnosti kao i sa notarskom službom koja je od strane države jedina ovlašćena da proverava i potvrđuje pravnu valjanost iskazane volje ugovornih strana.

 Ono što sa posebnim ponosom ističemo je da je kompanija Galerija nekretnine doo iz Beograda lider kada je u pitanju zastupljenost u domaćem medijskom prostoru bilo da su u pitanju štampani ili elektronski mediji. Rezultat takvog pristupa oglašavanju dovodi do toga da su nekretnine koje su u listingu naše kompanije za 50% vremena manje u ponudi nego kod drugih pravnih subjekata, to jest, prodaju se duplo brže nego kod konkurencije.

 Ono što nas posebno preporučuje i razlikuje od konkurencije je maksimalna posvećenost i celovit pristup potrebama klijenata, bilo da su u pitanju vlasnici nekretnina ili potencijalni kupci. Mi ćemo vam precizno reći šta koliko vredi ili ne vredi i da li određena nekretnina trenutno postoji na tržištu ili ne. Tako štedimo vaše i naše dragoceno vreme a vi iz prve ruke dobijate validne informacije koje vam mogu biti dragocene pri donošenju važnih poslovnih odluka.


Galerija nekretnine
Oglasa: 250
Oglasi ove agencije:


STANOVI NOVI SAD

Stanovi Novi Sad

Oglasi agencije Galerija nekretnine


Ljig
Okolina
Kuća
39,000 €Beograd
Vračar
Stan
620,000 €

Beograd
Vračar
Stan
110,000 €
Beograd
Vračar
Stan
169,000 €