SrbijaSpace

Property Broker Beograd    


Broj u Registru posrednika: 793

O oglašivaču


Ovde nećete pročitati bajku o tome kako smo mi "najbolji, vodeći, najveći" posrednici na tržištu, ili kako smo želeli da postanemo " brokeri za nekretnine " još kao deca.

Želeli bismo sasvim iskreno reći ko smo i kako radimo da bismo vama pružili posebnu uslugu.

Za početak, Property Broker je agencija za posredovanje i upravljanje u nekretninama.

Sebe vidimo kao pružaoca usluga za klijente koji žele i sa pravom očekuju najbolju uslugu. Sa savremenom infrastrukturom i profesionalnim saradnicima u mogućnosti smo da pružimo ovaj servis. Dovoljno smo veliki da možemo obezbediti potrebna sredstva čak i u kompleksnim zadacima, ali u isto vreme dovoljno mali da možemo biti posvećeni klijentu uz efikasnu, ličnu i ozbiljnu pomoć.

Dugogodišnje iskustvo i sistemsko poznavanje tržišta nam omogućavaju da vam ponudimo adekvatna rešenja bilo da prodajete, kupujete ili iznajmljujete prostor. Potpunu pravnu sigurnost obezbeđujemo kroz detaljnu proveru i kontrolu dokumentacije od strane našeg pravnog tima.

Ponosni smo što smo član Grupacije posrednika u prometu nekretnina pri Privrednoj komori Srbije. Smatramo to pohvalom dosadašnjeg rada I obavezom prema našem budućem radu.

Property Broker nudi I sve usluge "oko nekretnina", imamo sveobuhvatnu ekspertizu i iskustvo u svim važnim dopunskim područjima u oblasti nekretnina, posebno u pravnim pitanjima, administrativnim oblastima, adaptaciji, i još mnogo toga…

Želimo da svojim klijentima ponudimo brzu, iskrenu, ozbiljnu i individualnu uslugu. Radimo efikasno i fleksibilno kako to zahteva situacija, čak rano ujutro ili kasno noću - jer je vaše zadovoljstvo i najbolje moguće posredovanje oko vaše imovine naš cilj.

Baš kao što je svaka nekretnina jedinstvena, takve su i potrebe vlasnika koji stoje iza imovine. Stoga nam je potrebno malo vremena da upoznamo vaše ciljeve i očekivanja, a zatim vam ponudimo tačno prilagođenu uslugu koju tražite. Bilo da je to konkretna prezentacija kupcima ili zakupcima, neobičan specijalni zadatak ili poseban vremenski pritisak - imamo pravo rešenje za vas.

Vidimo sebe kao vašeg pružaoca usluga, vašeg konsultanta, vašeg brokera, tako da nas možete s pravom nazvati "Moj Property Broker".

Znamo I sve trikove struke, ali ih ne koristimo. Stoga se možete osloniti na nas da vam pružimo kvalitetnu i direktnu procenu i iskreno vam govorimo o svim okolnostima posredovanja, kako o mogućnostima tako I o rizicima.

S poštovanjem,
PROPERTY BROKER


Property Broker
Property Broker
Oglasa: 69
  • , Beograd
  • 011/31 11 957
  • 064/11 24 284

SLANJE MEJLA AGENCIJI


Unesite rezultat operacije malim slovima


Imate iskustva sa oglašivačem Property Broker? Pošaljite nam na imejl vaše iskustvo i ocenu ovog oglašivača od 1 do 10 na office@srbijaspace.com

PRETRAGA PO #ID

#ID nekretnine

STANOVI NOVI SAD

Stanovi Novi Sad

Poslednje nekretnine ove agencije

Sve top nekretnine
Beograd
Novi Beograd

Poslovni prostor
2,430 €
Izdavanje / Zastupnik
Property Broker
180 m2
405,000 €
Prodaja / Zastupnik
Property Broker
119 m2
64,600 €
Prodaja / Zastupnik
Property Broker
34 m2
64,600 €
Prodaja / Zastupnik
Property Broker
34 m2
Beograd
Zemun

Poslovni prostor
1,500 €
Izdavanje / Zastupnik
Property Broker
170 m2
183,000 €
Prodaja / Zastupnik
Property Broker
55 m2

SMB nekretnine
Agencija Momčilović 011
Eurostan nekretnine
Gigant nekretnine
Milox nekretnine
LIFE HOUSE NEKRETNINE
IN-EL
Cilj nekretnine