SrbijaSpace

Agencija za nekretnine

Vinson doo Novi Sad Novi Sad    


Broj u Registru posrednika: 1085

Broj pregleda stranice od 19. maja 2023: 86


O oglašivaču


Vinson doo je agencija na Novosadskom tržištu koja se bavi posredovanjem u prometu nepokretnosti. Osnovani smo 2019. godine. Naš tim čine zaposleni sa višegodišnjim iskustvom na poslovima posredovanja u prometu nekretnina koji i dalje konstantno rade na svom usavršavanju i teže ka tome da Vam olakšaju kupovinu, prodaju ili zakup nekretnine.

Posvećeni smo tome da uspostavimo dobru komunikaciju sa našim klijentima, olakšamo im i zadovoljimo sve potrebe vezane za poslove sa nekretninama. Cilj nam je da budemo prepoznatljivi na tržištu i svojom posvećenošću, marljivošću i stručnošću uvek predstavljamo primer dobrog i uspešnog poslovanja. 

Svesni činjenice koliko je pronalazak prave i odgovarajuće nekretnine težak i stresan proces, mi ćemo se uvek truditi da odgovorimo na sve Vaše zahteve i pomognemo Vam da zajedno pronađemo baš ono što ste želeli. Naša misija je da svojim klijentima pružimo u svakom momentu više za uložen novac, izdvojeno vreme i ukazano poverenje. Ono ka čemu težimo je da stičemo stalne klijente kao i dobre i pouzdane saradnike i partnere. 

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi
Vinson doo Novi Sad
Vinson doo Novi Sad
Oglasa: 0
Oglasi ove agencije:


STANOVI NOVI SAD

Stanovi Novi Sad