SrbijaSpace

Cene iznajmljivanja nekretnina na Novom Beogradu

Cene iznajmljivanja nekretnina na Novom Beogradu
16
Dec-11

Cene iznajmljivanja nekretnina na Novom Beogradu (4282)

Objavljeno: 16/Dec/2011, Tatjana Bogić, Agencija Bogić-rent

Novi Beograd kao lokacija za iznajmljivanje nekretnina je svakako interesntna zbog povezanosti sa ostalim delovima grada kao i zbog raznih poslovnih objekata koji se tu nalaze.

Deo oko Beogradske Arene je dodatno interesantan s obzirom na novoizgradjene stanove koji su uglavnom luksuzni i prilagodjeni zakupcima sa malo dubljim džepom. Na toj lokaciji ima dosta stanova koji se izdaju kao poslovni prostor. To su stanovi većih kvadratura od preko 100kvm i oni se izdaju prazni.

Za lux namešten jednosoban stan na ovoj lokaciji treba izdvojiti oko 350 eur. Velika ponuda stanova je i u novoizgradjenom naselju Belville raznih struktura od garsonjera do višesobnih stanova. Cene nekretnina u ovom naselju se kreću od 300 eur za jednosobne stanove pa naviše zavisno od strukture i uglavnom su kompletno lux namešteni.

Stari deo Novog Beograda, takozvani Blokovi, se standardno izdaje i cene na toj lokaciji su pristupačnije. To se mogu naći solidno namešteni stanovi do lux renoviranih stanova. Za jednosoban stan na ovoj lokaciji treba izdvojiti oko 250eur.

Deo Novog Beograda oko Hotela Jugoslavija je dosta tražen i tu su cene malo jače u odnosu na "Blokove". U poslednje vreme se pojavilo dosta lokala koji se nalaze u TC Piramida. To su lokali koji su predvidjeni za ugostiteljske objekte. Takodje u ponudi su i lokali oko Novobeogradske Arene. Oni se iznajmljuju za ugostiteljske objekte a velika je potražnja i za lokalima koji su predvidjeni sa frizerske i kozmetičke salone.

Autor: bogic-rent.com

 

(0) komentara


dodaj komentar

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.


Top nekretnine

Sve top nekretnine
33,000 €
Prodaja / Zastupnik
SOLIS nekretnine
13 m2
225,000 €
Prodaja / Zastupnik
Galerija nekretnine
150 m2
350 €
Izdavanje / Zastupnik
BG HOME real estate
52 m2
71,900 €
Prodaja / Zastupnik
DIVIS nekretnine
44 m2

Gigant nekretnine
IN-EL
Eurostan nekretnine
LIFE HOUSE NEKRETNINE
Milox nekretnine
Agencija Momčilović 011
Cilj nekretnine
SMB nekretnine