SrbijaSpace

Kućni aparati u koje vredi uložiti novac

Kućni aparati u koje vredi uložiti novac
04
May-22

Kućni aparati u koje vredi uložiti novac

Objavljeno: 04/May/2022, SrbijaSpace.com
(1) komentara (826 pregleda)

Kućni aparati olakšavaju našu svakodnevnicu ali i značajno štede naše vreme! Nekada su naše bake i majke sve kućne poslove obavljale “na ruke”, prvenstveno pranje sudova i veša, a čini se da danas to baš i nije tako.

Vreme je bilo potpuno drugačije, većina naših baka nisu se školovale ili radile, te su imale dovoljno vremena za samostalno obavljanje kućnih poslova. Vreme u kojem danas živimo je značajno drugačije - danas svako od nas ima brojne svakodnevne obaveze koje ukljčuju odlazak na posao, školu i brojne druge aktivnosti te je slobodnog vremena sve manje.

U odnosu na nekadašnje vreme, danas se tehnologija iz dana  dan razvija te su nam dostupni brojni aparati i uređaji koji naš život čine lakšim i jednostavnijim.

Zbog toga u ovom tekstu posvećujemo pažnju moćnim kućnim aparatima uz koje je obavljanje kućnih poslva znatno lakše!


#1 Noviji usisivači - moćni paročistači


Verujemo da svakom od nas usisavanje i nije baš toliko omiljeni kućni posao, međutim uz novije usisivače, takozvani parousisivači, obavljanje ovog posla može biti pravo uživanje!

Ovaj moćni uređaj radi na paru, odnosno koristi vodu koja se zagreva na visokim temperaturama koja je pogodna za uklanjanje svih nečistoća, bakterija, virusa, ali i masnoća.

Ovakvi novi usisivači su praktični i mnogo lakši za održavanje - nema svakodnevnog menjanja kese punu prašine, nema sklapanja i raskalapnja svaki put kada treba da usistavate. On se odlaže uspravno te ne zauzima puno prostora u vašem domu.

Ova vrsta usisivača može u potpunosti zameniti brisko i što je još značajno - nisu potrebne nikakve hemikalije. Sama visoka temperatura vode biće dovoljno da ukloni sve neprijatne mirise i nečistoće sa vaših podova.


#2 Mašina za sušenje veša - najkorisniji aparat za porodice


Iako je neki smatraju luksuzom, mašina za sušenje veša je rado viđena u većini domaćinstava u današnje vreme, što nije ni čudno s obzirom da brojne prednosti koje nam ona pruža.

Ukoliko živite u stanu bez terase, sušenje veša ponekad može biti pravi izazov, pogotovo u toku zimskog perioda. S obzirom na život u stanu, logično je da nemate drugu mogućnost nego da veš sušite u nekoj od prostorija vašeg doma. Međutim, tolika količina vlage nikako nije dobra za zdravlje budući da veliki nivo vlažnosti utiče na kvalitet vazduha koji udišemo.

Drugi problem javlja se i tokom leta kada vam se odeća sa žice praktično ukoči zbog visokih temperatura - kao rezultat toga dobijete dobijete skamenjene peškire i stvari koje su neprijatne za kožu.

Na našem tržištu postoji veliki izbor modela mašina za sušenje veša i to sa odvodom vazduha, kondenzacioni modeli i modeli sa toplotnom pumpom koje se pre svega razlikuju prema načinu izvlačenja vlage iz veša.

Osim toga, danas postoje i još napredniji modeli pa su tako dostupne mašine koje peru i suše u jednom. Ovakav tip mašina je idealan za porodice koje ne raspolažu velikim prostorom u kući pa će tako umesto dve mašine moći da kupe jednu koja će obavljati oba posla.

Ono što se još navodi kao benefit je to što miris odeće traje dosta duže i on je postojaniji od veša koji bi se sušio napolju ili u prostoriji.


#3 Air Fryer - za pripremu obroka bez ulja


Air Fryer nedavno se pojavio na našem tržištu i za kratko vreme zadobio je simpatije mnogih. Jedna od ključnih prednosti ovog aparata je to što je za pripremu hrane potrebno minimalno vremena! Uz ovaj kuhinjski aparat nećete više morati da provodite sate i sate u kuhinji kako biste pripremili obrok.

Osim toga, ovaj aparat prepoznatljiv je po tome što se za pripremu bilo kojih namirnica ne koristi čak ni kap ulja. On je idealan za one koji vode računa o svojoj ishrani budući da se u njemu mogu pripremiti najukusniji obroci i biti sigurni da su pripremljeni na potpuno zdrav način.

U Air Fryer -u mogu se pripremati sva vrsta mesa, povrća, ribe i on radi po principu zagrevanja vazduha na visokim temperaturama pa tako dobijate savršeno zdrav obrok bez ogromne količine ulja koja je potrebna za pripremanje ovih namirnica u normalnom okruženju.

Kada je reč o samoj pripemi hrane, ona je i više nego jednostavna - pripremite neophodne namirnice, stavite u air fryer i podesite optimalnu temperaturu. Za vrlo kratko vreme imaćete zdrav i ukusan obrok.

Iako se mnogi od nas bore sa viškom kilograma te stalno sebi zadajemo brojne restrikcije po pitanju hrane - uz air fryer nećete imati tih problema. Ukoliko poželite da napravite pomfrit iz nama svima omiljenog Mc Donald’s -a, a da nakon jela nemate grižu savest, ovaj aparat će vam pomoći u tome!

Uz ovu fritezu, sve vaše omiljene “nezdrave namirnice” više neće biti takve!

Kuvanje, čišćenje, usisavanje su ne tako omiljeni poslovi i zbog toga je naš izbor bio baš ovakav! Zašto ne biste olakšali sebi ukoliko postoji mogućnost za to? Ukoliko budete razmišljali u koje aparati vredi uložiti novac, vodite se našim preporukama i nećete se pokajati sigurno.

Slika:
https://www.pexels.com/photo/a-man-using-a-vacuum-cleaner-7492984/

(1) komentara
  • Olivera
    Olivera
    05-May-22


    Danas na tržištu ima previše kućnih aparata za sve i svašta. Mnogi od njih zaista nisu neophodni, pa ih mnogi kupe, a onda ne koriste. Ali ovih nekoliko koje ste naveli zaista život čine lakšim, pa bi ih trebalo imati.dodaj komentar

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.


Top nekretnine

Sve top nekretnine
103,700 €
Prodaja / Zastupnik
SOLIS nekretnine
61 m2
140,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine
200 m2
175,000 €
Prodaja / Zastupnik
Galerija nekretnine
45 m2
108,000 €
Prodaja / Zastupnik
Kvadrat nekretnine
55 m2
700 €
Izdavanje / Zastupnik
SM nekretnine
147 m2
70,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radoševic Nekretnine Centar
118 m2