SrbijaSpace

Stan na dan beograd

Stan na dan beograd
03
Jul-19

Stan na dan beograd

Objavljeno: 03/Jul/2019, SrbijaSpace.com
(3) komentara (1229 pregleda)

Kada odlučite da posetite prestonicu Srbije, prvo što se javi kao “problem” jeste gde da pronađete smeštaj.

A sledeće što mnoge posetioce Beograda brine je sigurno prevoz. Međutim ako se dobro organizujete, sve to zaista ne predstavlja nikakav problem. Sasvim je dovoljno različitih načina da do Beograda stignete, a ponuda smeštaja je zaista na zavidnom nivou.
 

Poseta Beogradu

U bilo koje doba godine, Beograd je turistima interesantan. Ne samo zbog brojnih zanimljivih mesta u gradu, već i zbog činjenice da su Beograđani poznati kao naročito gostoljubivi, tek ovaj grad posećuju turisti iz celog sveta. Ima tu i Kineza, Grka i Mađara, ali i Japanaca, Bugara i Turaka, te ljudi iz mnogih drugih država.

A Beograd ima svašta da ponudi… od čuvene boemske četvrti Skadarlije, preko posete Avalskom tornju, pa do predivnog pogleda na beogradske reke, koji se pruža sa tvrđave Kalemegdan i još mnogo toga. Odlični restorani, interesantni kafići i gostoljubivost Beograđana upotpunjuju celokupnu sliku o ovom izuzetno zanimljivom gradu.


Kako stići do Beograda?

Ne samo da je odlično povezan drumski sa celom Evropom, već u Beogradu postoji i međunarodni aerodrom. Samim tim iz kog god dela sveta da dolazite, do Beograda ćete vrlo lako stići. Nalazi se međunarodnom auto – putu E 75, sa koga se vrlo lako stiže i do centra grada. Naravno, postoji i vrlo dobra železnička veza.


Smeštaj u Beogradu

Nemojte da vas brine kako ćete naći smeštaj u Beogradu. Kao i sve druge metropole, tako i Beograd ima mnogo smeštajnih objekata. Mogućnosti su zaista brojne, tako da se najpre možete odlučiti između ovih opcija: - hoteli različite kategorizacije - brojni hosteli - stan na dan Beograd - apartmani u Beogradu


Stan na dan Beograd

Jedna od najinteresantnijih i ekonomski najisplativijih varijanti za smeštaj je sasvim sigurno stan na dan Beograd. U pitanju su odlično opremljene smeštajne jedinice, a koje možete iznajmiti po vrlo povoljnim cenama. Dodatna prednost je i lokacija, ali i činjenica da je u ponudi veliki izbor stanova različite kvadrature na području celog Beograda. Uglavnom su u pitanju stanovi bliži centru, a cene su i više nego povoljne.


Koje su prednosti korišćenja usluge stan na dan Beograd?

Iako možda niste svesni, činjenica je da iznajmljivanje smeštaja na taj način donosi brojne prednosti. A neke od njih su: - izuzetno povoljne cene - jednostavna rezervacija - odlična lokacija stambenih jedinica - korekcija cena ako se stan na dan Beograd koristi na duži vremenski period - pogodnosti u vezi sa plaćanjem


Kako iznajmiti stan na dan u Beogradu?

Bitno je prvo da pronađete odgovarajuće stambenu jedinicu.

Posle toga bi trebalo da kontaktirate vlasnike tog smeštaja onako, kako je navedeno na sajtu. Zatim ćete se sa njima dogovoriti o svim detaljima iznajmljivanaj stana. Imajte na umu da se uglavnom stan na dan Beograd plaća tek kada uzmete ključeve smeštaja. Naravno da ima i onih, koji posluju na drugačiji način, pa bi trebalo vrlo precizno oko tih detalja da se dogovorite. Nema potrebe da trošite novac na skup smeštaj kada odlučite da posetite prestonicu Srbije.

Ako koristite stan na dan Beograd ostaće vam više novca za druge potrebe, a kvalitetom smeštaja ćete sigurno biti i više nego zadovoljni.

(3) komentara
 • Lola
  Lola
  04-Jul-19


  Od kada je krenula ozbiljna ponuda stanova za kratkotrajni boravak, stan na dan, ja hotele zaobilazim u širokom luku. Prvo je cena koja je u ovom slučaju povoljnija, a drugo i mnogo bitnije je što se ti stanovi nalaze u zgradama u kojim živi lokalno stanovništvo i na taj način se može osetiti pravi život u Beogradu. Svi stanovi su na odličnim mestima, blizu su marketi, prevoz, a može i pešaka . I tako ja često budem Beograđanka na par dana. A provod top!

 • Nives
  Nives
  04-Jul-19


  Dolazila sam u Beograd više puta na kratko i poslom i privatno jer sam blizu, iz Zagreba i redovno sam uzimala stan na dan. I mogu vam reći da sam prijatno iznenađena apsolutno svakim stanom u kom sam boravila. Nameštaj nov, lokacije fantastične i stanovi su bili zaista čisti. Što reći, osim za svaku preporuku.

 • Srecko
  Srecko
  04-Jul-19


  Stan na dan je dobra opcija za one koji bi da prenoce u Beogradu.dodaj komentar

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.


Top nekretnine

Sve top nekretnine
103,700 €
Prodaja / Zastupnik
SOLIS nekretnine
61 m2
140,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine
200 m2
245,000 €
Prodaja / Zastupnik
Galerija nekretnine
112 m2
155,000 €
Prodaja / Zastupnik
Kvadrat nekretnine
45 m2
316,200 €
Prodaja / Zastupnik
SM nekretnine
93 m2
70,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radoševic Nekretnine Centar
118 m2