SrbijaSpace

Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Beograd
06
Jul-19

Vodoinstalater Beograd (212)

Objavljeno: 06/Jul/2019, SrbijaSpace

E kad bi moglo bez kvarova ali ne može. Kad tad nešto se pokvari od kućnih uređaja. Crkne mašina, bojler počne da kaplje sam od sebe, česma ne može da se zatvori. Pa zapušena sudopera. 

I ako nista znali zašto onda je to zato bez dobrog majstora nema kvalitetne i brze popravke. Bilo da je u pitanju električar, vodoinstalater ili ma koji drugi majstor, tek činjenica je da broj telefona proverenog stručnjaka uvek treba imati pri ruci. U principu je najbolje da se rukovodite preporukom, kako biste bili sigurni u kvalitet usluge. Međutim, ponekad je sasvim dovoljno i da informacije potražite na internetu.

Gotovo svaki vodoinstalater ili električar ima svoju web prezentaciju, na kojoj možete pronaći sve informacije, koje su vam neophodne.
 

Vodoinstalaterske usluge

I dok je dobrog električara, čini se mnogo lakše naći, sa vodoinstalaterima stvari ipak stoje malo drugačije. Pretpostavlja se da je razlog za to zahtevnost, koja je karakteristična za vodoinstalaterske usluge. Naime, suprotno opšte prihvaćenom mišljenju, kvalitetnih majstora za otklanjanje kvarova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži nema baš mnogo.
 

Tako da kad jednom pronađete majstora, koji usluge pruža maksimalno kvalitetno, čuvajte broj njegovog telefona, za svaki slučaj.


S obzirom na to da je širok dijapazon usluga, za koje je specijalizovan svaki vodoinstalater u Beogradu, ali i u svakom drugom gradu, pomenućemo samo neke od njih:

 • zamena ventila
 • adaptacija kupatila
 • sanacija curenja cevi od komšije
 • popravka vodokotlića
 • odgušenje kanalizacionih cevi
 • zamena i popravka bojlera
 • hitne intervencije
 • zamena baterija
 • popravka i zamena svih sanitarnih elemenata
   

Vodoinstalater Beograd

Uzevši u obzir da je u pitanju teritorijalno najveći grad naše zemlje, to postoje i brojni vodoinstalaterski servisi u Beogradu, kao i samostalni majstori. Iz tog razloga, slobodno možemo reći da je prilično jednostavno pronaći profesionalca u tom gradu.

Najbitnije je da u što kraćem roku nakon što primetite bilo kakav problem reagujete.

Zapravo, vodoinstalateri mogu vrlo brzo da reše svaki problem u funkcionisanju vodovodnog ili kanalizacionog sistema, ali jedino ako blagovremeno reaguju. Bez obzira da li je u pitanju curenje iz česme, odnosno na ventilima ili možda začepljenje lavaboa, sudopere ili WC šolje, preporučljivo je u najkraćem mogućem roku kontaktirati vodoinstalaterski servis.
 

Kako funkcioniše vodoinstalater Beograd?

Ako se u bilo kom prostoru javi problem sa funkcionisanjem vodovodnog ili kanalizacionog sistema, kontaktirajte putem telefona izabranog vodoinstalatera u najkraćem roku. Na osnovu toga koji je kvar u pitanju, vodoinstalater Beograd će proceniti da li mora hitno da reaguje ili ne. No, bez obzira u čemu je problem, treba imati na umu da ovi majstori u najkraćem roku pošto ih klijent kontaktira izlaze na teren. A s obzirom na to da vrši hitne intervencije kad god je to neophodno, to svaki vodoinstalater Beograd ima i dežurnu službu.


Vodoinstalateri u Beogradu
 

Kako u toku večeri i noći, tako majstori mogu da izađu na teren i subotom i nedeljom. Podrazumeva se da su vodoinstalaterske usluge dostupne i za vreme bilo kog praznika. Preciznije bi bilo reći da vodoinstalateri odgovaraju na zahteve klijenata non stop. Da ne bi došlo do nesporazuma, klijenti moraju znati da se poseban cenovnik uvek primenjuje za hitne intervencije.

Samim tim što se zahteva da vodoinstalater Beograd bude angažovan nakon završenog radnog vremena, takve usluge podležu drugačijem sistemu naplate. O svemu tome će klijenti na vreme i detaljno da budu informisani.
 

U kojim objektima se vrše vodoinstalaterske usluge?

Nekako se čini da fizička lica najčešće imaju potrebu za angažovanjem ovih majstora. Zato i napominjemo da vodoinstalater Beograd može otkloniti bilo kakav problem u radu kanalizacionog ili vodovodnog sistema u kućama, pojedinačnim stambenim jedinicama i zgradama.

Međutim, zaposleni u vodoinstalaterskim servisima širom Beograda, usluge za koje su specijalizovani vrše i u svim ostalim objektima. U principu je sasvim svejedno da li je potrebno izvršiti konkretnu uslugu u hotelu ili nekom drugom smestajnom objektu, odnosno u bolnici ili drugoj zdravstvenoj ustanovi.

A po zahtevu će vodoinstalateri otkloniti svaki kvar u funkcionisanju bilo vodovodnog, bilo kanalizacionog sistema u kafićima, restoranima i ostalim ugostiteljskim objektima. Takođe mogu biti angažovani i u fabrikama, odnosno u okviru industrijskih postrojenja. Jednostavno rečeno, koje god namene bio neki objekat, te bez obzira kolika mu je površina, vodoinstalater Beograd će se pobrinuti da otkloni svaki kvar u najkraćem mogućem roku.
 

Adaptacija kupatila

Jedna od usluga, koje po zahtevu vlasnika određenog prostora, izvršava vodoinstalater Beograd jeste i adaptacija kupatila. Dovoljno je da klijent sa majstorom precizno definiše šta želi da postigne renoviranjem tog dela stambenog ili poslovnog objekta. Samim tim će se dogovoriti i oko svih detalja. U većini slučajeva, adaptacija kupatila podrazumeva sledeće usluge:

 • demontažu starih sanitarnih elemenata i kupatilske galanterije
 • proveru vodovodnih instalacija
 • zamenu ventila i cevi
 • skidanje starih pločica
 • pripremu terena za postavku novih pločica
 • podziđivanje kade
 • montažu novog bojlera
 • montažu nove WC šolje
 • montažu kade, lavaboa, bidea i ostalih sanitarnih elemenata
 • montažu kupatilske galanterije
   

Odgušenje kanalizacije

Pored standardnih usluga, a na osnovu zahteva klijenata, vodoinstalater Beograd može da izvrši i odgušenje svih kanalizacionih cevi. Potpuno je svejedno o kolikom nivou začepljenja je reč, jer ovi profesionalci uspešno čiste cevi, a bez obzira kog su promera. Izuzev mogućnosti da kanalizacioni sistem u bilo kom objektu očiste ručno, vodoinstalateri nude i uslugu mašinskog odgušenja kanalizacije. Samo ako blagovremeno reagujete možete preduprediti kvarove na vodovodnom i kanalizacionom sistemu u svakom objektu!

Zato je preporuka da vodoinstalater Beograd bude obavešten u najkraćem roku o problemu koji se javio! Time ćete uštedeti dosta vremena i novca, jer će kvar vrlo brzo biti otklonjen, pa ćete moći da koristite konkretni životni ili poslovni prostor bez ikakvih smetnji!

(0) komentara


dodaj komentar

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

Top nekretnine

Sve top nekretnine
64,500 €
Prodaja / Zastupnik
SOLIS nekretnine
49 m2
285,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine
108 m2
75,000 €
Prodaja / Zastupnik
Galerija nekretnine
45 m2
110,000 €
Prodaja / Zastupnik
Raičević nekretnine
210 m2
380,000 €
Prodaja / Zastupnik
Kvadrat nekretnine
360 m2
71,900 €
Prodaja / Zastupnik
DIVIS nekretnine
44 m2
137,520 €
Prodaja / Zastupnik
OXO CAPITAL d.o.o
63 m2

SMB nekretnine
Milox nekretnine
Cilj nekretnine
LIFE HOUSE NEKRETNINE
Agencija Momčilović 011
Kristal nekretnine
Gigant nekretnine
Eurostan nekretnine
IN-EL