SrbijaSpace

Evo zašto su selidbe kombijem uvek dobra opcija

Evo zašto su selidbe kombijem uvek dobra opcija
30
Oct-20

Evo zašto su selidbe kombijem uvek dobra opcija (510)

Objavljeno: 30/Oct/2020, SrbijaSpace.com

Ono što mnogi previde u procesu selidbe, jeste koliko je naporan i težak proces pakovanja svih stvari koje posedujete, te koliko je zahtevno da sve stvari prenesete, tako da se one ne oštete i ostanu u svom izvornom stanju. Najčešće, ljudi pribegavaju samostalnim selidbama, a usput shvate koliko bi sebi olakšali život kada bi angažovali stručnu pomoć.

Ukoliko vam se bliži promena mesta stanovanja, mi vam toplo preporučujemo da razmotrite unajmljivanje profesionalne pomoći za selidbu koja ne samo da nudi pomoć u prevozu stvari, već i u pakovanju i adekvatnom odlaganju vaših dragocenosti.

Danas postoji nekolicina agencija za pomoć pri selidbi, koja nudi i prevoz stvari kombijem, te garantuju da će vaše stvari stići na drugu tačku neoštećene, u izvornom stanju u kojem su utovarene.

Mi vam u nastavku teksta nudimo spisak stvari koji objašnjava zašto su kombi selidbe uvek dobra ideja, te zašto vašu sledeću selidbu treba da prepustite profesionalcima!


#1 Plaćanjem trenutne usluge na duže staze čuvate novac!


Selidbe mogu biti jedne od najstresnijih događaja u životu, ne samo zbog razloga promene stanovanja, već i zbog samog procesa premeštanja svih stvari, koje ste čuvali i sakupljali godinama pre toga.

Agencije za selidbe, pored kombi prevoza, najčešće nude i opciju pomoći u pakovanju vaših stvari i utovaru, te garantuju da će vaše stvari ostati u izvornom stanju. Na taj način, vi plaćate uslugu pomoći u pakovanju, a uz to sasvim sigurno štedite novac koji bi morali da izdvojite za popravku ili ponovnu kupovinu oštećenih stvari.

Angažovanjem profesionalne kombi selidbe, sebi kupujete garanciju adekvatnog prenosa vaših dragocenosti, tako da je ovo odlična ušteda novca na duže staze - trenutno plaćate dugoročnu uštedu!


#2 Štedite vaše dragoceno vreme


Kada je reč o uslugama kombi selidbi, najčešće uz njih idu i radnici koji će vam pomoći u pakovanju i utovaru. Dodatni par ruku definitivno štedi vreme, pa ćete tako ne samo imati adekvatno upakovane dragocenosti, te utovar, već ćete proces pripreme za selidbu obaviti značajno brže.

Međutim, ono što neretko izumimo jeste sam prevoz stvari od tačke A do tačke B. Pogotovo kada je reč o većem gradu, gužve u saobraćaju usled samostalnog prevoza stvari mogu vas koštati previše vremena.


Selidba
 

Zbog neadekvatne opreme, stvari u kolima najčešće neće biti pravilno obezbeđene i fiksirane, te ćete morati da kroz gust saobraćaj vozite sporo, sa minimalnom upotrebom naglog kočenja. Mala je verovatnoća da ćete u prosečan automobil moći da sve svoje stvari utovarite odjednom, pa zamislite samo koliko vremena će vam zahtevati 3-4 ovakve ture kroz dnevni špic.

Upravo zbog toga, selidba kombijem štedi drastično mnogo vremena, zbog profesionalnog obezbeđivanja i fiksiranja stvari, ovo vozilo može da se gradom kreće brže, a zbog svoje zapremine moći će odjednom da poveze sve stvari!

Takođe, ova vozila najčešće imaju posebne dozvole za parking zadržavanje, dok istovar traje, te traženje parkinga i kruženje oko novog stana ili kuće više neće predstavljati potencijalni problem!


#3 Lišavate se nepotrebnog stresa


Psiholozi selidbu stavljaju pri vrhu liste stresnih promena u životu, ali ovaj stres ne mora da bude nužno negativan. Svaka promena u našem životu sa sobom nosi i psihičke izazove, ali razlozi promene mesta stanovanja, ponekad imaju i pozitivne uzroke.

Pa tako na primer, možda konačno krećete u zajednički život sa partnerom koga volite, i sa kojim već dugo planirate ovaj korak ili se selite u veći, bolji stan na boljoj lokaciji!

Možda ćete konačno živeti u kući vaših snova, a možda se osamostaljujete i započinjete novo poglavlje života odvojeni od roditelja! Sve ovo predstavljaju pozitivne promene u životu, te takozvani pozitivni stres (eustres).

Iako pozitivan, on zahteva da se njemu pristupi svesno, te procesuira novo, trenutno stanje i okolnosti. Sve ovo može da padne u drugi plan usled praktičnih problema u vezi selidbe, te stavki koje se moraju obaviti.


Selidba kamionom
 

Pa tako u žurbi i jurenju oko završavanja ovih aktivnosti, možete sebe da izmorite te na kraju osetite loš osećaj usled premora i pregorevanja (burn out) usled novonastalih okolnosti koje niste uspeli da obradite.

Iz tog razloga, savetujemo vam da smanjite nivo stresa na minimum, te pozovete profesionalce koji će vam uštedeti vreme, i na taj način ostave prostora da se adaptirate i posložite stvari u svojoj glavi, ne samo u prostoru.


#4 Zbog svega navedenog, povećavate efikasnost selidbe


I za kraj, ali ne najmanje bitno, sve ovo dovešće vas do najefikasnije i optimalne selidbe! Uštedećete vreme, novac, živce i ekspresno završiti sa preseljenjem. Ono što bi radili možda i tri dana, uradićete za jedan, te zaista predlažemo da ozbiljno razmislite o angažovanju usluge kombi selidbe, za vaš sledeći poduhvat promene mesta stanovanja.

Mi se nadamo da smo uspeli da vam predočimo sve prednosti profesionalne usluge selidbe kombijem, te na taj način pomogli i olakšali sve, ovakve, naredne poduhvate! Želimo vam što manje stresa u životu, ali i da vam sve naredne selidbe budu promene na bolje, te da oslikavaju napredak u privatnom i poslovnom aspektu vašeg života! Srećno!

 

(0) komentara


dodaj komentar

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.


Top nekretnine

Sve top nekretnine
33,000 €
Prodaja / Zastupnik
SOLIS nekretnine
13 m2
225,000 €
Prodaja / Zastupnik
Galerija nekretnine
150 m2
350 €
Izdavanje / Zastupnik
BG HOME real estate
52 m2
71,900 €
Prodaja / Zastupnik
DIVIS nekretnine
44 m2

Milox nekretnine
LIFE HOUSE NEKRETNINE
SMB nekretnine
Cilj nekretnine
Agencija Momčilović 011
Eurostan nekretnine
IN-EL
Gigant nekretnine