SrbijaSpace

Šta kupiti voljenoj osobi prilikom zajedničkog useljenja u novi stan?

Šta kupiti voljenoj osobi prilikom zajedničkog useljenja u novi stan?
04
Mar-22

Šta kupiti voljenoj osobi prilikom zajedničkog useljenja u novi stan?

Objavljeno: 04/Mar/2022, SrbijaSpace.com
(0) komentara (581 pregleda)

Lista zanimljivih poklona za useljenje koje možete kupiti voljenoj osobi je dugačka a u ovom tekstu ćemo vam predložiti nekoliko korisnih saveta za kupovinu poklona koji će sigurno oduševiti vašu voljenu osobu. Dobra stvar kod ovih poklona jeste što ćete u većini njih uživati zajedno.


Pokloni za muškarce


Njima je obično najteže odabrati poklon, ali donosimo vam sjajne predloge!


Alat - za sve zajedničke uradi sam projekte


Sigurno prvi na listi praktičnih poklona za vašu jaču polovinu jeste kutija alata ili električna bušilica sa dodacima. Kutiju alata možete da nadjete u raznim veličinama, raspitajte se koji su najkvalitetniji i obradujte svog dečka ili muža dugovečnim poklonom koji će često koristiti. Isto važi za bušilicu ili neki drugi komad alata koji već ne poseduje.


Zvučnici i ostala oprema - za uživanje


Kada su ideje za poklon za vašu bolju polovinu u pitanju, nemojte razmišljati samo o tome kako da ga “uposlite” već i o njegovom vremenu za odmor i prostoru za uživanje. Baš to mogu upotpuniti novi zvučnici koje vaš dragi već duže vreme merka i sprema se da ih kupi. Naravno, ovde dolaze u obzir i nove slušalice ili nova tastatura.


Mekano ćebe za vikend filmski maraton i originalni slatkiši


Ako razmisljate koje još to kreativne ideje za poklon za dečka postoje, podsetićemo vas na originalne slatkiše koje možete naručiti u obliku srca i mnogim drugim, kao i krofne sa različitim punjenjem i izgledom.


Poklon za nju
 

Što se tiče novog ćebeta, sigurni smo da u ovom neće uživati samo vaš partner već ćete i vi ponekad dobiti ćebe na korišćenje. Ovo je jedan mali, topli znak pažnje koji će u vašem narednom životu biti nezaobilazni deo subonjih večeri uz filmove i serije. Naravno, uz novo ćebe dolazi i jastuk, tako da ćete ga kompletno opremiti za uživanje u kućnoj atmosferi. Pored novog prekrivača i jastuka, svog dragog možete iznenaditi i novim, udobnim i kvalitetnim papučama.


Aparat za kafu


Ukoliko vaš momak svakodnevno pije kafu i voli da degustira različite vrste kafa, eto savršenog poklona. Aparat za kafu će korisiti svako jutro a vek trajanja ovih aparata je poprilično dugačak.

Prilikom odabira ovog poklona nemojte se zeletati jer na tržištu zaista postoji veliki broj vrsta i proizvodjača aparata za kafu pa tako su prisutne i velike razlike u kvalitetu. Kvalitetniji su na primer oni koji imaju mlin za kafu, pune se kafom u zrnu koju melju u trenutku pravljenja kafe. Prostor gde se ubacuje kafa u zrnu je najčešće providan pa ovaj aparat može izgledati veoma dekorativno u vašem novom stanu.


Enciklopedija iz oblasti koju voli


Enciklopediju možete naći iz skoro svih oblasti i postoje zaista lepa izdanja koje ćete čuvati ceo život. Bilo da ga zanima arhitektura, gradjevinarstvo ili pak istorija, filozofija i hortikultura, enciklopedija će biti savršen poklon za njega.


Pokloni za žene


Tu su i kreativni predlozi za poklone za žene!


Kolaž vaših fotografija - romantičan poklon koji će oduševiti vašu dragu


Kolaž sa vašim fotografijama možete sami napraviti na računaru pa odneti u foto radnju da se odštampa a onda uramiti u ram koji sami odaberete. Postoji još ovakvih ideja, a jedna od njih je kupovina rama koji ima odvojena mesta za desetine vaših zajedničkih slika. Ovaj poklon će sigurno raznežiti vašu lepšu polovinu.


Knjiga recepata - za nove početke u kuhinji


Na tržištu postoje mnogobrojne knjige recepata pa joj tako možete kupiti kuvar sa tradicionalnim srpskim jelima, kuvare za hrono ili keto ishranu itd. Vaša devojka će ga verovatno koristiti često a i vi ćete imati prilike da probate jela koja ona ili vi zajedno spremite. Knjiga u kojoj se nalaze korisni recepti je svakako jedna od prvih stvari koje treba da imate u vašem novom zajedničkom životu.


Kuhinjske dekoracije


Čak iako vaša devojka ili žena nije veliki fan kuhinjskih čarolija, neke od ovih sitnica će joj se sigurno svideti a samim tim i isprobavanje novih recepata u kuhinji. Tegle raznih oblika i veličina, metalne kutije u kojima se može čuvati sve od pirinča i brašna do rinfuz čajeva, šine za kuhinju sa kukicama na koje se mogu okačiti kuhinjske potrepštine koje najčešće koristite ili razne dekorativne korpice itd.

Ovakvih stvari je zaista mnogo, pa je najbolje da svratite do obližnje prodavnice u kojoj se prodaju ovakve kućne stvari i izabere nešto što će se vašoj dragoj najviše dopasti.


Mali kućni aparati


U prethodnom odeljku smo pomenuli aparat za kafu kao jedan od predloga za poklon za njega.

To isto može biti i poklon za vašu devojku ali izbor malih kućnih aparata za nju je mnogo duži. Ne morate se bazirati na kuhinjske aparate, već je možete obradovati novim fenom za sušenje kose, peglom za kosu, peglom za garderobu itd. Štapni usisivač takodje je jedan od poklona za koje će vam se sa vremenom sve više zahvaljivati.


Mašina za šivenje - za kreativne


Ukoliko je vaša žena vična šivenju i kreativnim poslovima u kući, eto prilike da je obradujete novom i modernom mašinom za šivenje i propratnim delovima i pozamanterijom. Uz ovo joj kupite i nekoliko Burdinih časopisa i možete se nadati novim komadima garderobe u skorije vreme. Mašina će ne samo biti korisna, već će i krasiti vaš novi dom na poseban način.


Platna i boje za slikanje


Devojku umetničku dušu obradovaćete platnima za slikanje u različitim dimenzijama i oblicima ali i novim bojama - uljanim ili akrilnim. Još bolje ako se vaša lepša polovina inače ne bavi time - podstaći ćete je na kreativnost i uskoro ćete imati nova umetnička dela na zidovima vašeg novog stana.

Nadamo se da smo vam pomogli prilikom odabira poklona za vašu voljenu osobu.

 

 

(0) komentara


dodaj komentar

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.


Top nekretnine

Sve top nekretnine
113,300 €
Prodaja / Zastupnik
SOLIS nekretnine
55 m2
140,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radošević nekretnine
200 m2
300 €
Izdavanje / Zastupnik
Galerija nekretnine
35 m2
878,000 €
Prodaja / Zastupnik
Kvadrat nekretnine
231 m2
Beograd
Stari Grad

Ugostiteljski objekat
550,000 €
Prodaja / Zastupnik
SM nekretnine
310 m2
70,000 €
Prodaja / Zastupnik
Radoševic Nekretnine Centar
118 m2