SrbijaSpace

Zašto kupiti nekretninu u Podgorici?

Zašto kupiti nekretninu u Podgorici?
20
Apr-12

Zašto kupiti nekretninu u Podgorici? (8405)

Objavljeno: 20/Apr/2012, Miomir Jovović, wishmontenegro

Zašto kupiti nekretninu u Podgorici? Podgorica ima fantastičan geografski položaj, jer se nalazi u centralnom dijelu Crne Gore, na sredini primorskog i planinskog područja, i predstavlja glavni demografski, privredni, saobraćajni, kulturni i naučni centar države.

Podgorica ima izvaredne prirodne i turističke vrijednosti, prostor glavnog grada - Podgorice ima najznačajnije mjesto u sve frekventnijem turističkom prometu šireg područja. Podgorica ima veliki turistički potencijal i mogućnost da obogati turistički sadžaj Crne Gore, kroz poslovni, tranzitni, izletnički, rekreativni i sportski turizam.

Podgorica ima blagu klimu koja joj je podarila blage zime i topla ljeta. Ovdje ćete biti gost ljepote brojnih izletišta u samom gradu i njegovoj okolini i lijepo uređenih hotela i restorana, što svojim terasama ogledaju vode pet rijeka na čijim obalama je podignuta Podgorica. Prostrane zelene površine čine Podgoricu jednim od najzelenijih gradova u Evropi. Lijepo uređeni i održavani parkovi, krase grad i pravo su mjesto za odmor i relaksaciju.

Najstariji su Karađorđev i Njegošev park. Brdo Gorica se nalazi u centru grada i popularno je izletište i raj za sportiste i rekreativce. Uređene pješačke, biciklističke i trim staze. Brdo Ljubović. Pješačke staze, putokazi, uređen mobilijar i zelene površine na samo desetak minuta od centra grada. Trim staza Tološi je omiljena rekreativna staza za sve generacije.

Izletničko rekreativna zona Zlatica je jedan raj za rekreativce. U prekrasnom ambijentu borove šume, uz terene za mali fudbal i druge sportove nalazi se i najduža trim staza u Crnoj Gori, duga 2,5 km. Dobra veza Podgorice sa morem, gostoljubivi i pošteni ljudi, pogodni uslovi za investiranje i niz drugih prednosti su više nego dobar razlog da investirate i živite i radite u glavnom gradu Crne Gore, Podgorici.

Autorwww.wishmontenegro.com 

(0) komentara


dodaj komentar

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.


Top nekretnine

Sve top nekretnine
138,000 €
Prodaja / Zastupnik
SOLIS nekretnine
67 m2
415,000 €
Prodaja / Zastupnik
Galerija nekretnine
106 m2
350 €
Izdavanje / Zastupnik
BG HOME real estate
52 m2
71,900 €
Prodaja / Zastupnik
DIVIS nekretnine
44 m2

SMB nekretnine
Eurostan nekretnine
IN-EL
LIFE HOUSE NEKRETNINE
Milox nekretnine
Cilj nekretnine
Gigant nekretnine
Agencija Momčilović 011