SrbijaSpace

Gde kupiti kuću u okolini Novog Sada?

Gde kupiti kuću u okolini Novog Sada?
06
Dec-20

Gde kupiti kuću u okolini Novog Sada? (601)

Objavljeno: 06/Dec/2020, SrbijaSpace.com

Primetno je da je porasla potražnja kuća u mestima u okolini Novog Sada, a to znači i mestu Begeč koje je od Novog Sada udaljeno 20-tak kilometara. Ovo mesto je dovoljno udaljeno od Novog Sada, ali je i dovoljno blizu da bi moglo figurirati ljudima koji žele kupiti kuću.

Begeč je popularan na tržištu nekretnina pre svega jer se nalazi na glavnom putu Novi Sad-Bačka Palanka. U ovom mestu možete kupiti kuću u dobrom stanju za izuzetno korektnu cenu. Napomenuli smo da je ovo mesto udaljeno samo 20-tak kilometara od Novog Sada i zbog toga su cene kuća i placeva znatno niže nego u Novom Sadu. To je ujedno idealna prilika nekoj porodici koja živi podstanarskim životom u većem gradu da se skući u ovom mestu.

Kupci kuća u manjim mestima su svesni da je socijalni život u malom mestu sasvim drugačije organizovan i da im prodavnica nije tako blizu kao u velikom gradu. U Begeču postoje sadržaji kao i u Novom Sadu, ali naravno u manjem obimu, tako da u ovom mestu postoji vrtić, osnovna škola, zdravstveni dispanzer, pošta, prodavnice prehrambene robe.


Porasla je potražnja za kućama u Begeču mestu kraj Novog Sada!


U ovom mestu se nude kuće koje su u lošijem stanju, ali i one kompletno renovirane. Kupci češće traže ruševne kuće koje potpuno sruše i onda sazidaju novu. Ruševne i kuće koje su u lošijem stanju, uglavnom prodaju naslednici čiji su roditelji nekada tu živeli, a kako oni nemaju interes da žive u manjem mestu poput Begeča, onda te kuće prodaju.

U Begeču uglavnom nema manjih placeva od 500 kvadratnih metara, a pojedini placevi poseduju i 1200 kvadrata. Kuće u ovom naselju imaju od 100, 150 pa i 200 kvadrata, a jedna kuća ima neverovatnih 2000 kvadrata.

Kada govorimo o cenama kuća u Novom Sadu i Begeču, razlika je zaista velika. Za kuću u Novom Sadu koja ima 120 kvadrata i približno 600 kvadrata placa, trebate izdvojiti oko 150.000 Eura, dok za kuću približne kvadrature i kvaliteta u Begeču trebate izdvojiti najviše 55.000 Eura.


Ruševne i kuće lošijeg kvaliteta koje su u ponudi u Begeču prodaju uglavnom naslednici!


Kao što to važi i za sva druga mesta, potencijalnim kupcima kuća u Begeču najvažnije je da postoje svi osnovni sadržaji. Do Begeča redovno saobraća prigradski autobus na liniji Novi Sad-Begeč-Novi Sad, ali treba obavezno napomenuti da kroz Begeč prolaze i autobusi koji saobraćaju na liniji Novi Sad-Bačka Palanka pa i Beograd-Bačka Palanka.

Cena kuće koja se prodaje uvek je svakom kupcu izuzetno važna, jer sve zavisi od toga sa kojom sumom klijent raspolaže za planiranu kupovinu kuće. Kuće u Begeču možete kupiti počevši od 25.000 Eura, ali u ponudi ima i luksuznih kuća za koje treba izdvojiti 250.000 Eura. U ovom mestu ne možete kupiti jeftine kuće od 5000 Eura kao u nekim mestima u Vojvodini, ali su cene kuća u Begeču svakako niže nego u Novom Sadu.


Begeč poseduje sve osnovne sadržaje potrebne za svakodnevni život jedne porodice!


Starije kuće u ovom naselju uglavnom kupuju ljudi koji se žele izmestiti iz većeg grada, dok novije kuće kupuju uglavnom poslovni ljudi. Ovo mesto je idealno za poslovne ljude, jer recimo na placu od 600 kvadrata može da se izgradi odličan poslovni objekat zaključno sa proizvodnom halom i magacinima, a jasno je da su svi redovni troškovi znatno niži nego u velikom gradu.

Takođe, mirnija mesta su idealna prilika za starije koji imaju relativno velike stanove  u centru novog Sada da ih zamene za neku kuću u manjem mestu, i da ostatak novca krckaju na način koji im odgovara.

Treba svakako napomenuti da ceo Begeč spada pod građevinsku zonu, a placevi i kuće koje su u ponudi i nalaze se uz glavni put, znatno su skuplji od lokacija u sporednim ulicama. Futog sa jedne strane, a Bačka Palanka sa druge, dovoljno su udaljeni od ovog mesta tako da Begeč ima dovoljno mesta da se širi na obe strane.

Ovo mesto ima i odlične poslovne mogućnosti za razvoj ugostiteljstva i turizma, a najatraktivniji su naravno salaši. Ako ste prepoznali mesto Begeč kao svoje mesto za svakodnevni život ili razvoj biznisa, svakako se obratite agencijama za nekretnine iz Novog Sada koja ima odličnu ponudu nekretnina u ovom simpatičnom mestu kraj Dunava.

fotografije: „Solis nekretnine“

 

 

(3) komentara
 • Sofija
  Sofija
  07-Dec-20 14:43:28 PM


  Zanimljiv je Begeč, blizu je i ima sve što treba, ali meni je nekako ipak zanimljivija sremska strana. Petrovaradin, Karlovci, Kamenica, Ledinci... Teren je zanimljiviji, brdovit, sa mnogo zelenila. Kad bih htela da se iselim iz grada, birala bih neko takvo mesto.

 • Deko
  Deko
  07-Dec-20 09:59:18 AM


  Ne samo Begeč, dobra emsta za život su i Futog, Petrovaradin, Veternik i ostala mesta u okolini Novog Sada. Treba bežati od centra, prevelika je gužva i zagadjeno. Još malo pa Novi Sad stiže Beograd u tom pogledu

 • Natalija
  Natalija
  06-Dec-20 20:13:38 PM


  Cesto odlazim u Begec, tamo mi je bliza rodbina, mirno i lepo mesto za zivot. Na pola sata voznje od Novog Sada, tako da i ko radi u N.S. moze da putuje svakog dana. Begecka jama - park prirode je isto predivna...definitivno bih mogla tamo da zivim.dodaj komentar

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.

O blogu

Korisna iskustva kako za potencijalne kupce nekretnina, tako i za oglašivače tj. zastupnike i vlasnike.


Top nekretnine

Sve top nekretnine
43,260 €
Prodaja / Zastupnik
SOLIS nekretnine
29 m2
128,000 €
Prodaja / Zastupnik
Galerija nekretnine
80 m2
350 €
Izdavanje / Zastupnik
BG HOME real estate
52 m2
71,900 €
Prodaja / Zastupnik
DIVIS nekretnine
44 m2

Agencija Momčilović 011
IN-EL
SMB nekretnine
Gigant nekretnine
Milox nekretnine
Cilj nekretnine
LIFE HOUSE NEKRETNINE
Eurostan nekretnine